NA BESONI KOHËN, T'IU BESOJMË NJOHURITË TONA !

 
 

Kush jemi ne ?

 

Mësuesit tanë...

 

Organizimi i orëve në kursin tonë .

 
 

Matematikë & Fizikë 

me Humen

en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 

Powered By Mega Holdings

About Us

About Us

1179
 

Kush jemi ne ?

Ne jemi një qendër kursesh që fokusin kryesorë ja kemi detikuar lëndëve shkencore ekzakte sic janë matematika dhe fizika ,por pa lën pas dhe lëndët e tjera që të gjithë nxënësit zhvillojnë në bankat e shkollës .E kemi nisur këtë rrugëtim në shtator të vitit 2017 ku një grup maturantësh i kërkuan ndihmë  një prej mësuesëve tanë e cila është edhe themeluesja e kësaj qendre kursesh  .Ishte pikërisht ky momenti i duhur ,casti i duhur dhe në kohën e duhur për të kthyer një pasion në një ndihmë për të ardhmen e vendit tonë ,nxënësve dhe fëmijëve tanë.

Mësuesit tanë ...

Hume Gjana -themeluesja e kësaj qendre kursesh ku për të ndihmuar mikeshën e saj së bashku me miqtë e saj maturantë vendosi ta zhvillonte këtë pasion që kishte për Matematikën dhe Fizikën duke kthyer në fokus rëndësinë e  dijeve, mbi këto lëndë që janë vendimmarrëse për të ardhmen e cdo nxënësi sidomos  provimet e minimaturës dhe maturës shtetërore që mbeten gjatë në kujtesën e gjithësecilit prej nesh . 

Xhuljana Gjana- bashkëthemeluese gjithashtu me një kontribut të lartë për këtë pasion të njëjtë më motrën e saj .Ishte një ide e përbashkët që vendosën ta vendosën ta zhvillojnë së bashku .Ka mbarur studimet e larta dega Administrim Biznesi në Fakultetin Ekonomik të Tiranës .

Organizimi i orëve në kursin tonë.

Zhvillojmë kurse për të gjitha grupëmoshat duke filluar nga cikli fillor deri në ciklin parauniversitar . Orët mësimore zhvillohen në varësi të preferencave të nxënësve tanë ,pra nëse ata duan të zhvillojnë kursin në grup apo orë individuale . 


 

2013 © All rights reserved